Doorzoek het assortiment

KLAAR VOOR DE
PERFECTE BELEVENIS

Wij helpen u graag met het branden, inrichten en aankleden van uw evenement

OVER ons

Door onze jarenlange kennis en ervaring in verschillende events, zijn we voor u een deskundige partner. Wij hebben veel kennis van aankleding, horeca, marketing en sales en hebben samengewerkt met verschillende brands, locaties en evenementenbureaus.

Totaalinrichting evenement

Wij zien ons graag als een proactieve partner voor uw event. Wij kunnen meedenken in het ontwikkelen en maken van maatwerk en creëren met liefde een creatieve invulling voor uw evenement. Wij houden de laatste trends altijd in de gaten. Bij ons kunt u terecht voor het complete verhaal wat u veel kostbare tijd bespaart.

Ons assortiment

Wij hebben een grote hal waar ons assortiment uitgestald staat, daar kunt u de materialen ophalen of wij bezorgen het bij u op iedere gewenste locatie. Maandelijks komen daar veel mooie nieuwe items bij. Mist u iets in ons aanbod, geef dit dan aan ons door! Wellicht kunnen wij dit dan in het assortiment opnemen om u nog beter te voorzien van de juiste materialen.

Samenwerken?

Wij werken graag met mogelijke nieuwe partners samen, schroom niet ons te contacten als u een interessant voorstel heeft. Indien u regelmatig bij ons inhuurt dan kunt u ook lid worden van Club MANS. Als lid van Club MANS profiteert u van een paar leuke extra’s. Zo neemt u deel aan ons loyaliteitsprogramma waarbij wij uw spaarpot vullen. Over de omzet die u in één kalenderjaar bij ons en onze partners boekt spaart u namelijk 3%. Het gespaarde bedrag kunt u binnen 2 jaar besteden voor nieuwe events en/of catering! Verder hebben we regelmatig andere leuke acties.

Uw aanvraag

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij hiermee direct aan de slag. We gaan kijken naar onze capaciteit en binnen een paar uur, ontvangt u van ons de complete offerte waarbij u zelf kunt aangeven wat u exacte wensen zullen zijn. U kunt uw bestelling zelf ophalen maar wij kunnen het ook leveren en ophalen alsook de op- en afbouw voor u verzorgen.

Voorproefje van
uw evenement

Om vooraf beter inzicht te krijgen hoe uw evenement eruit komt te zien, kunnen wij kunnen uw evenement, beurs of feest in een moodboard of 3D tekening zetten waardoor u alvast de gekozen inrichting kunt visualiseren.

Huurprijs

In onze prijs gaan we altijd uit van 1 productiedag. De dag voor en na het event, zien wij als transportdagen mits dit niet meer dan 48 uur is. U kunt de materialen een dag voor de productie dag ophalen en de dag erna weer terugbrengen. Indien u de materialen langer wenst te huren, dan berekenen wij de tweede dag 30% van het tarief en elke hierop volgende dag 10%. Zo weet u precies hoe wij onze prijs opbouwen.

Transportkosten

De transportkosten worden berekend over de exacte locatie, tijdstip en het totale volume. Deze transportkosten zijn inclusief het leveren en het ophalen van de materialen. Op zondag leveren wij geen materialen en halen wij ze ook niet op. Indien dit wel de wens is, berekenen wij een extra toeslag.

Schoonmaak en reparatiekosten

Indien u materialen bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat deze er altijd tiptop uitzien. Dit is erg belangrijk voor de uitstraling van uw evenement. Als de materialen vies terugkomen, zullen wij de schoonmaakkosten aan u doorberekenen. Wij gaan er wel vanuit dat de grootste resten verwijderd zijn van onze materialen. In de offerte nemen wij altijd een post schoonmaakkosten op. Indien alles schoon retour is gekomen, crediteren wij deze kosten.

Borg

Bij iedere reservering, kunnen wij borgkosten in rekening brengen. Dit is afhankelijk van de orderwaarde maar ook de klanthistorie. Als alle materialen op tijd, schoon en zonder schade zijn teruggekomen, dan crediteren wij de borg binnen een week.

Materialen kwijt
en reparatiekosten

Indien de materialen ontvreemd zijn of beschadigd retour worden gebracht, zullen wij deze kosten aan u doorberekenen. Dit wordt dan met de borg verrekend. Het is te allen tijde niet toegestaan zelf onze materialen te repareren.

Catering en workshops

Naast de inrichting kunnen wij ook een compleet voorstel maken inclusief catering, dit doen wij op een verrassende manier. Dit kan op  bedrijfsfeesten, incentives of andere events. Wij werken hiermee samen met diverse partners om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen.

Scroll naar boven