Thema verhuur

Wij houden nauwlettend de laatste trends in de gaten, en updaten ons assortiment maandelijks. Mocht jij vragen hebben of iets missen in ons assortiment, bel of mail ons dan.

Waan je in het vroegere Oost-Duitsland met onze vintage collectie. Denk aan klassieke meubels met donker houten accenten, oude radio’s, filmlampen, kappersstoelen en andere unieke vintage materialen.

Een feest organiseren rondom de kerstdagen?  Met vuurkorven, prikverlichting, warme kleedjes, glühwein en een echte arrenslee kom je helemaal in de kerstsfeer.

Hoe tof is het om je feest om te bouwen tot een mini-festival? Wij kunnen je voorzien van de juiste sfeer met kleden, hooibalen, festivalvlaggen en wie weet wil je wel een echte grote BBQ-smoker op je eigen festival!

Toscane is een en al liefde en romantiek. Perfect dus voor een huwelijk of verloving, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld een groot familiefeest. Het Italiaanse buitenleven, landelijk, lekker eten, kortom: La dolce vita!

Ibiza: hèt feesteiland van Europa. Je herkent direct de bohemian stijl van dit eiland. Kleurrijk, vrolijke stoffen, trendy en alles met een echt strandgevoel. Voor een feest met een echte relaxte sfeer.

De trend van de laatste jaren. Een feest aangekleed met ruwe materialen zoals steigerhout, metaal, glas en leer. Veel donkere kleuren, sfeervolle verlichting en groene planten maken het helemaal af.

Het thema Urban is geïnspireerd op de hippe wijken van New York. Artistiek, uitdagend en modern. Zie je het voor je: oude pakhuizen, gave street art en een vleugje urban jungle.

KLAAR VOOR DE
PERFECTE BELEVENIS

Leverancier voor de complete inrichting en aankleding van uw evenement

Scroll naar top